Till huvudinnehållet

Vill du jobba som utvecklare på en av Sveriges största kommunikationsbyråer?

Är du en jäkel på att knacka kod? Gillar du att jobba i team och att vara en viktig del av att skapa grymma digitala upplevelser? Då är du precis den vi letar efter.

Utvecklare på byrå, hur funkar det?

Som utvecklare på Strateg Agency värdesätts din tekniska kompetens men du hamnar också i ett större sammanhang. Vi jobbar i arbetsgrupper av varierande storlek och du kommer lära känna många nya människor – på byrån såväl som hos kunder och partners. Här hamnar du inte i skymundan utan jobbar nära designers och andra kreatörer. Ditt uppdrag – tillsammans med projektgruppen förstås – är att omvandla design till en riktigt, riktigt bra digital upplevelse.

Varför ska du välja Strateg Agency?

Lätt fråga! För att här får du jobba tillsammans med grymma kollegor som allihop vill göra det bästa för kunden – och samtidigt ha kul på jobbet. Vi är en stor byrå och jobbar med några av Sveriges största företag, samtidigt är vi ett skönt gäng som värdesätter varandra och den familjära stämning som finns här.

För att lyckas i rollen?

Vi utgår från att du är en stjärna på HTML5 och CSS3 – och att du har riktigt bra koll på JavaScript. Erfarenhet är såklart meriterande men inget krav, det är dina skills vi vill åt. Här listar vi några grejer som är bra att kunna. Ju fler du checkar av desto bättre:

• Skills inom React eller liknande ramverk
• Färdigheter i objektorienterade programmeringsspråk
• Erfarenhet av att koda tillgänglighetsanpassade och responsiva webbar
• Versionskontroll av kod i git
• Expertis inom WordPress, SiteVision eller andra CMS

Extra plus i kanten om du kan PHP och/eller SQL eller har erfarenhet av SEO eller webbdesign.

För att trivas i rollen?

I vår bransch händer det mycket, gärna på samma gång. Ibland är det hårt fokus på produktion och ibland kör vi en runda pingis. Du gillar varierande arbetsuppgifter och du gillar gemenskapen, men kan även jobba på hemifrån om det skulle behövas. Du är en prestigelös problemlösare som ser möjligheter i det mesta och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad i arbetssätt och leverans. Och du bollar gärna idéer med kollegorna på byrån. Sen är det himla bra att du gillar att lära dig nya saker, att du håller dig uppdaterad i din roll och att du gärna delar med dig av det du kan till oss andra.

Välkommen med din ansökan

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. Som webbutvecklare har du din fasta punkt i Örebro. Så, vad väntar du på? Skicka personligt brev och cv till peter.norgren@strateg.se. Vi längtar!