Till huvudinnehållet

UX Designer

Strateg Agency söker nu en UX-designer med förståelse för både användare och varumärken. Som en del av vårt team i Örebro blir din roll viktig i många av våra digitala projekt med fokus på användarupplevelsen.

Vad handlar rollen om?

Som UX-designer på Strateg driver du insiktsarbetet och analyserar kundens och användarens behov genom användartester och intervjuer. Du skapar personas, flow charts, wireframes, prototyper – och mycket mer. Här skulle vi förstås kunna publicera en lång lista över allt vi vill att vår nya UX-designer ska vara grym på. Men det gör vi inte. Är du UX-designer vet du precis vad som krävs.

Vi tror på en iterativ arbetsprocess där du tillsammans med designers och utvecklare tar fram lösningar som passar användaren. Vi tror och hoppas du vet vilka verktyg som kan vara till hjälp, precis som du har koll på tillgänglighet och gällande webbriktlinjer. Vi söker någon som är nyfiken, självgående och problemlösande samt har yrkeserfarenhet inom liknande uppdrag.

Varför ska du söka?

Enkelt! Här jobbar du tillsammans med engagerade medarbetare som också har koll på hur viktigt det är att utgå från användarens perspektiv. Här hamnar du inte i skymundan, för precis lika ofta som du sitter på kontoret och klurar på en wireframe är du på plats hos kund och driver en inspirerande workshop. Här får du möta slutanvändaren på riktigt. Och här får du frihet (att styra din dag och jobba hemifrån om det behövs), ansvar (det blir så mycket roligare då), variation (olika kunder, olika kollegor, olika projekt) och massor av möjligheter (att växa och utvecklas). Precis så där som man vill ha det.

För att trivas i rollen?

I vår bransch händer det mycket, gärna på samma gång. För att trivas hos oss är det bra om du är en prestigelös problemlösare som ser möjligheter i det mesta och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad i arbetssätt och leverans. Och du bollar gärna idéer med kollegorna på byrån. Sen är det himla bra att du gillar att lära dig nya saker, att du håller dig uppdaterad i din roll och att du gärna delar med dig av det du kan till oss andra.

Välkommen med din ansökan

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. I rollen som UX-designer har du din fasta punkt i Örebro. Så, vad väntar du på? Skicka din ansökan och cv till career@strateg.se. Skriv UX-designer i ämnesraden. Vi längtar!