Till huvudinnehållet

Är du vår nya UX designer? Hurra!

Strateg Agency utvecklar varumärken, kommunikation och digitala upplevelser. Grunden är alltid kreativitet. Målet är alltid affärsnytta för kunden. Nu söker vi en UX-designer som vill skapa magi tillsammans med oss.

Som UX-designer på Strateg jobbar du agilt och fyller dina dagar med kundmöten, intervjuer med fokusgrupper, användartester och workshops; med personas, flow charts, prototyper, wireframes – och mycket mer. Här skulle vi förstås kunna publicera en lång lista över allt vi vill att vår nya UX-designer ska vara grym på. Men det gör vi inte. Är du UX-designer vet du precis vad som krävs.

Varför ska du söka? Lätt fråga! Här jobbar du tillsammans med engagerade medarbetare som också har koll på hur viktigt det är att utgå från användarens perspektiv. Här hamnar du inte i skymundan, för precis lika ofta som du sitter på kontoret och klurar på en wireframe är du på plats hos kund och driver en inspirerande workshop. Här får du möta slutanvändaren på riktigt. Och här får du frihet (att styra din dag och jobba hemifrån om det behövs), ansvar (det blir så mycket roligare då) variation (olika kunder, olika kollegor, olika projekt) och massor av möjligheter (att växa och utvecklas). Precis så där som man vill ha det.

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. UX-rollen utgår från Örebro. Titta gärna runt på strateg.se och i våra sociala kanaler för att lära känna oss lite bättre. När du har bestämt dig skickar du ditt personliga brev och cv till marcus.rohlén@strateg.se.