Till huvudinnehållet

Utvecklare

Vill du jobba som utvecklare på en av Sveriges bästa kommunikationsbyråer? Är du grym på att knacka kod? Gillar du att jobba i team och att vara en viktig del av att skapa digitala upplevelser? Då är du precis den vi letar efter.

Utvecklare på byrå, hur funkar det?

Som utvecklare på Strateg Agency värdesätts din tekniska kompetens men du hamnar också i ett större sammanhang. Vi jobbar i arbetsgrupper av varierande storlek och du kommer lära känna många nya människor – på byrån såväl som hos kunder och partners. Här hamnar du inte i skymundan utan jobbar nära designers och andra kreatörer. Ditt uppdrag är att tillsammans med projektgruppen omvandla idéer till riktigt bra digitala upplevelser.

Varför ska du välja Strateg Agency?

Enkelt! Här får du jobba tillsammans med kollegor som allihop vill göra det bästa för kunden – och samtidigt ha kul på jobbet. Bland våra kunder finns några av Sveriges större företag och många är ledande inom sin bransch eller sektor. Två år i rad har vi korats till Årets Byrå av våra kunder som värdesätter både vår kreativitet, leveransförmåga och samarbete. Vi är en byrå med många olika kompetenser som värdesätter varandra och den familjära stämning som finns här

För att lyckas i rollen?

Vi utgår från att du har ett stort intresse för utveckling och behärskar ett eller ett par olika språk. Om du inte har erfarenhet av exakt det vi valt som stack spelar ingen roll, utan här får du möjligheten att lära dig. Ett intresse för att lära dig nya saker är det allra viktigaste.

Vi har valt att jobba i en webstack där vi oftast jobbar med AWS för hosting, CMS i form av Wordpress, Contentful eller Sitevision. Medan frontend kan vara React, Vue eller klassiskt HTML5 och CSS3. Självklart jobbar vi tillsammans där Github är navet i processen.

För att trivas i rollen?

I vår bransch händer det mycket, gärna på samma gång. Ibland är det hårt fokus på produktion och ibland kör vi en runda pingis. Du gillar varierande arbetsuppgifter och du gillar gemenskapen, men kan även jobba på hemifrån om det skulle behövas. Du är en prestigelös problemlösare som ser möjligheter i det mesta och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad i arbetssätt och leverans. Och du bollar gärna idéer med kollegorna på byrån. Sen är det himla bra att du gillar att lära dig nya saker, att du håller dig uppdaterad i din roll och att du gärna delar med dig av det du kan till oss andra.

Välkommen med din ansökan

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. Som utvecklare har du din fasta punkt i Örebro. Så, vad väntar du på? Skicka ansökan och cv till career@strateg.se. Skriv Utvecklare i ämnesraden. Vi längtar!