Till huvudinnehållet

Vill du jobba som kommunikativ projektledare på en av Sveriges största kommunikationsbyråer?

Längtar du efter att vara flexibel, produktiv och att utvecklas i en vansinnigt kreativ miljö? Då längtar vi efter dig med.

Som projektledare på Strateg jobbar du nära våra projektteam. Vi är säkra på att du redan har god förståelse och erfarenhet av arbete med kommunikation och innehåll. Hos oss får du en viktig roll, grymma kollegor och många spännande kunder.

Vad handlar rollen om?

Tillsammans med team och kund driver du projekt från ax till limpa. Du ansvarar för processen där vi tillsammans med kunden tar fram ny webbplats, nytt koncept, magasin, intranät eller någon annan kreativ lösning. Du har kontinuerlig dialog med kunden för att möta behov och insikter och du är garanterat en driven och god kravställare som kan jobba självständigt. Men framför allt tycker du att nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer är det bästa som finns.

Du är bekväm med att fatta beslut och kan bidra till Strategs utveckling. För oss är det viktigt med en positiv arbetsmiljö och vi hoppas att ditt engagemang, din glada attityd och känsla för samarbete gör den till och med ännu bättre.

Och vem är du?

Vi letar efter dig som är positiv, kundfokuserad, utåtriktad och driven. Som är stresstålig och som älskar att ha koll på många grejer – samtidigt. Och vi längtar efter ännu en engagerad och glad projektledare som inte tvekar inför att fatta beslut och som älskar att motivera dem hen arbetar med.

För oss är det viktigt att du …

• gillar all form av kommunikation och är mycket trygg i digitala projekt.
• har erfarenhet av att arbeta i projektgrupper med ansvarsfördelning och tydliga deadlines.
• trivs med att leda och organisera personal och har en utvecklad problemlösningsförmåga.
• har arbetat som projektledare tidigare, gärna på byrå och gärna med agila arbetssätt.
• har lätt för att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och i skrift.
• har tidigare erfarenhet av (ju fler desto bättre) projektledning, webbstrategi, affärsmannaskap och ledarskap.

Nyfiken på Strateg?

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och är en av Sveriges större kommunikationsbyråer. 2020 vann vi Årets Byrå i vår kategori, något vi är otroligt stolta över. Den här tjänsten är placerad på kontoret på Kungsgatan 12–14 i Stockholm, men vi finns även i Örebro (så räkna med ett eller annat besök där också). Titta gärna runt på strateg.se och i våra sociala kanaler för att lära känna oss lite bättre.

Dags att söka?

Om du har frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering, som har hand om rekryteringen åt oss. Du når Åsa på 070-618 06 75. Ansök med personligt brev och cv senast den 4/12 2020 via hemsidan www.bestbemanning.nu/lediga-jobb