Till huvudinnehållet

Senior Designer/Design Director

Strateg Agency söker nu en digitalt driven Senior designer/Design director för att stärka vårt kreativa team. Som en del av vårt team i Örebro blir din roll viktig i många av våra projekt där du kommer att utveckla koncept och idéer samt skapa visuella upplevelser.

Vad handlar rollen om?

Som Senior designer/Design director ansvarar du för kundens visuella uttryck i både digitala och fysiska kanaler. Du skapar och utvecklar design för varumärken och kampanjer. Du jobbar tätt tillsammans med alla i arbetsgruppen i framtagandet av nya idéer och lösningar som passar uppdraget. Rollen är under ständig förändring varför ett intresse för form, designtrender, teknik och till viss del digitala lösningar är en naturlig del av ditt dagliga informationsflöde.

Du snappar upp trender och nya riktningar inom kommunikation och utvecklar din arbetsroll utefter dem. Som person är du idé- och konceptstark – och kan också göra ut dina kreativa lösningar. För oss är det viktigt med en positiv arbetsmiljö och vi hoppas att ditt engagemang, din glada attityd och känsla för samarbete gör den till och med ännu bättre.

Vi söker dig som:

  • är nyfiken, självgående och problemlösande
  • älskar design, typografi och foto och hur de kan förenas
  • har erfarenhet av att arbeta i digitala projekt och älskar att förbättra användarupplevelser
  • gillar kundmöten och är bekväm med att presentera
  • kan arbeta med flera projekt pågående samtidigt
  • är noggrann och har ett öga för detaljer
  • har en portfolio och yrkeserfarenhet inom liknande uppdrag

Varför ska du söka?

Enkelt! Här får du jobba tillsammans med kollegor som allihop vill göra det bästa för kunden – och samtidigt ha kul på jobbet. Bland våra kunder finns några av Sveriges större företag och många är ledande inom sin bransch eller sektor. Två år i rad har vi korats till Årets Byrå av våra kunder som värdesätter både vår kreativitet, leveransförmåga och samarbete. Vi är en byrå med många olika kompetenser som värdesätter varandra och den familjära stämning som finns. Här får du frihet (att styra din dag och jobba hemifrån om det behövs), ansvar (det blir så mycket roligare då), variation (olika kunder, olika kollegor, olika projekt) och massor av möjligheter (att påverka och forma inriktningen för både din egen rolls utveckling och företagets).

För att trivas i rollen?

I vår bransch händer det mycket, gärna på samma gång. För att trivas hos oss är det bra om du är en prestigelös problemlösare som ser möjligheter i det mesta och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad i arbetssätt och leverans. Och du bollar gärna idéer med kollegorna på byrån. Sen är det himla bra att du gillar att lära dig nya saker, att du håller dig uppdaterad i din roll och att du gärna delar med dig av det du kan till oss andra.

Välkommen med din ansökan

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. I rollen som Senior designer/Design director har du din fasta punkt i Örebro. Så, vad väntar du på? Skicka din ansökan och cv till career@strateg.se. Skriv Senior designer/Design director i ämnesraden. Vi längtar!