Till huvudinnehållet

Vill du veta mer?
Kontakta Pär Pärsson
par.parsson@strateg.se
+46 733 80 80 59

#PeopleOfTelia

Människorna i centrum

Telia är ett av de bolag som verkligen driver telecommarknaden I Norden och Baltikum. De är på en fantastisk resa där innovation och nya idéer är avgörande för att lyckas. Men även om det är en teknologisk värld, är människorna avgörande för Telias framtid. Och att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke är avgörande för att attrahera och behålla rätt människor.

Berättelserna i centrum

Vi hjälper Telia i arbetet med att bygga ett starkare arbetsgivarvarumärke. Temat är #PeopleOfTelia och vårt arbete handlar om allt från att implementera varumärket i HR-systemen och bygga en stark karriärsida på webben till breda kampanjer i digitala medier. Idén bakom materialet är helt enkelt att låta människorna berätta om varför det är så bra att jobba på Telia.
Se den här korta filmen om vårt arbete tillsammans med Telia.

Resultatet i centrum

Vi är stolta över vårt arbete med Telia Company. Sedan vi började jobba tillsammans har Telia gått från att vara rankade som 96 på Universums lista över företag som unga ingenjörer vill jobba på till plats nummer 36. Vi har också dubblerat antalet besökare på karriärsidorna och de filmer som vi har gjort för digitala medier har visats nästan två miljoner gånger och 40% av de som ser dem, tittar klart på hela filmen.