Till huvudinnehållet

Vill du veta mer?
Kontakta Elizabet Slivo
elizabet.slivo@strateg.se
+46 701 84 44 49

Dynavoice – upplev det nordiska ljudet

En webbplats för ljudälskare i alla åldrar. En e-handelsdesign, ny grafisk profil och ett starkt huvudbudskap med sina rötter i den nordiska myllan. Winn Scandinavias varumärke Dynavoice levererar produkter för den perfekta ljudupplevelsen.

Det svenska ursprunget

Eldsjälen Tommy Wadensten grundade Dynavoice 1975 i havsnära Falkenberg – med målet att erbjuda välbyggda högtalare med ett så naturligt, kraftfullt och detaljrikt ljud som möjligt i varje prissegment. Svensk kvalitet med stolthet och känsla. Ljud är en upplevelse och i det här fallet en nordisk sådan.

När sinnena möts

Med inspiration av nordisk design, det unika ljuset och kraften i havets karghet föddes vår tanke om det nordiska ljudet. Med äkthet och arv som utgångspunkt skapade Strateg en webbplatsdesign för att signalera kvalitet, det nordiska arvet, enkelhet, känsla och kraft. Färgerna symboliserar de olika elementen i en färgskala som påminner om nordens unika natur.

Finstämd kvalitet

Vi skapade en ny logotyp och ett mönster i samma linje, grafisk profil och huvudbudskapet The Nordic sound. Mönster och färger har hämtats från naturen och ställs i kontrast mot raka linjer som för tankarna till kraftfullt ljud och högtalares utformning.