Till huvudinnehållet

Projektledare

Vill du jobba som Projektledare på en av Sveriges bästa kommunikationsbyråer? Längtar du efter att vara flexibel, produktiv och att utvecklas i en kreativ miljö? Då längtar vi efter dig med.

Projektledare på byrå, hur funkar det?

Hos oss får du en viktig roll både i våra kundsamarbeten och internt på byrån. Vi jobbar i arbetsgrupper av varierande storlek och du kommer lära känna många nya människor – på byrån såväl som hos kunder och partners. Du kommer att arbeta nära samtliga funktioner i bolaget och, såklart, nära våra kunder. Ditt uppdrag är att tillsammans med projektgruppen omvandla idéer till riktigt bra kundupplevelser och kommunikation som gör våra kunder framgångsrika.

Varför ska du välja Strateg Agency?

Enkelt! För att här får du jobba tillsammans med kreativa kollegor som allihop vill göra det bästa för kunden – och samtidigt ha kul på jobbet. Bland våra kunder finns några av Sveriges större företag och många är ledande inom sin bransch eller sektor. Två år i rad har vi korats till Årets Byrå av våra kunder som värdesätter både vår kreativitet, leveransförmåga och samarbete. Vi är en byrå med många olika kompetenser som värdesätter varandra och den familjära stämning som finns här.

För att lyckas i rollen?

Vi letar efter dig som är positiv, kundfokuserad, utåtriktad och driven. Som älskar att ha koll på många grejer – samtidigt. Och vi längtar efter ännu en engagerad och glad projektledare som inte tvekar inför att fatta beslut och som älskar att motivera dem hen arbetar med. Det är också viktigt för oss att du:

  • gillar all form av kommunikation och är mycket trygg i digitala projekt.
  • har erfarenhet av att arbeta i projektgrupper med ansvarsfördelning och tydliga deadlines.
  • trivs med att leda och organisera personal och har en utvecklad problemlösningsförmåga.
  • har arbetat som projektledare tidigare, gärna på byrå och gärna med agila arbetssätt.
  • har lätt för att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och i skrift.
  • har tidigare erfarenhet av (ju fler desto bättre) projektledning, webbstrategi, affärsmannaskap och ledarskap

För att trivas i rollen?

I vår bransch händer det mycket, gärna på samma gång. För att trivas hos oss är det bra om du är en prestigelös problemlösare som ser möjligheter i det mesta och du är inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad i arbetssätt och leverans. Och du bollar gärna idéer med kollegorna på byrån. Sen är det himla bra att du gillar att lära dig nya saker, att du håller dig uppdaterad i din roll och att du gärna delar med dig av det du kan till oss andra.

Välkommen med din ansökan

Strateg Agency ingår i Diplomatgruppen och har kontor i både Örebro och Stockholm. I rollen som projektledare har du din fasta punkt i Örebro. Så, vad väntar du på? Skicka din ansökan och cv till career@strateg.se. Skriv Projektledare i ämnesraden. Vi längtar!