Till huvudinnehållet

Bli en av oss

Vi strävar efter att vara ett jämställt team där vi utmanar och hjälper varandra samtidigt som vi växer kollektivt och individuellt. Dessutom, har vi kul.

Vårt
manifest

Vi är nyfikna

Vi försöker alltid göra saker lite annorlunda. Vår nyfikenhet gör att vi gör det lilla extra för att skapa något unikt.

För att skapa den mest innovativa kundupplevelsen eller den mest engagerande kommunikationen måste vi hela tiden hålla oss ajour med vår omvärld och vad som händer runt omkring oss.

Det kan handla om att använda en ny teknik eller låta idéer komma från många olika perspektiv.

Förändring är konstant och vi kommer aldrig att sluta utvecklas. Då kan vi lika gärna lägga ner.

Vi är modiga

Vi är modiga nog för att skapa kommunikation med syfte och mening. Vi inser att vår roll som kommunikatörer innebär ett stort ansvar. Vi kommer alltid att försöka göra det bättre valet för våra kunder och i slutändan för samhället som helhet.

Vi arbetar aktivt i att skapa kommunikation, digitala lösningar och upplevelser som är hållbara för framtiden.

Vi är modiga nog att utmana status quo för att skapa positiv förändring. Vi kommer alltid att utmana våra kunder i denna riktning. Och vi hoppas att våra kunder fortsätter att utmana oss att göra samma sak.

Vi gör det tillsammans

Vi tror att samskapande är det bästa sättet att skapa relevant kommunikation i en snabbföränderlig värld. Vi ser oss själva som en gemenskap där kunder, anställda, leverantörer, frilansare och studenter arbetar tillsammans för att skapa enastående lösningar.

Genom att dela kunskap, erfarenheter och idéer hjälper vi varandra att växa inom våra yrkesroller – och som människor. Vår gemenskap bygger på öppenhet och förtroende, och ingen är viktigare än gruppen som helhet.

Vi har kul

Vi arbetar med spännande projekt och vi har kul när vi gör det.

Vi firar och skrattar tillsammans.

Vi tror att det är det bästa receptet för att göra ett bra jobb – men det är också bara så vi är.