Till huvudinnehållet

Nu blir tre byråer ett Strateg

I april blev vi en del av Diplomatgruppen. Nu är det dags för nästa steg. Vi samlar Strateg, varumärkesexperterna på YouMe Agency och designspecialisterna på Repeat Studio under ett enda varumärke – Strateg. Med totalt 70 anställda i Örebro och Stockholm är vi en av Sveriges största kreativa kommunikationsbyråer.

”Med vår samlade erfarenhet av strategiskt tänkande, kreativitet och digital innovation har vi ett oslagbart erbjudande. Vi heter samma sak som tidigare, men blir mycket starkare, säger Fredrik Vannestål, VD för Strateg.

Tillsammans hjälper vi våra kunder med varumärkesarbete, digitalisering, kundupplevelsen och försäljning. Dessutom kan vi i samarbete med de två andra bolagen i Diplomatgruppen – Diplomat Communication och Tale – även erbjuda enastående tjänster inom public affairs, företagskommunikation, finansiell kommunikation och content marketing.

Vi tycker att allt detta är fantastiskt och firade därför vårt nya format vid vår första gemensamma after work-träff på vårt kontor på Slöjdgatan i Örebro.

På bilden, från vänster: Fredrik Vannestål, VD, Fredrik Malm, creative partner, Malin Håkansson, projektledare, Joakim Norman, creative partner, Sara Lindström, account director, Magnus Westerberg, creative partner och Pär Pärsson, creative partner.