Till huvudinnehållet

God jul & gott nytt år

Okay, 2021 blev väl inte heller riktigt det år som vi hade hoppats på. Pandemin fortsatte att sätta sin prägel på världen. Men så här mot slutet av året kan vi konstatera att vi återigen har fått göra fantastiska projekt tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vi har alla upplevt ett år där alla har vägrat att låta pandemin ta över. Vi har spelat in filmer, vi har byggt webbplatser, vi har fotograferat, skrivit och skapat kampanj efter kampanj. Vi har skapat nya varumärken och utvecklat befintliga. Och allt under parollen att allting bara kan bli bättre.

Med den här stämningsfulla filmen vill vi bidra till att sätta tonen till din helg och en väl förtjänad ledighet. För snart är det jul, och då hoppas vi att du har det riktigt bra.

Har du något på hjärtat?

I juletid checkar vi ut från hemmakontoren och blir ovanligt svåra att nå. Som tur är har våra kundansvariga lovat att finnas tillgängliga. Så har du frågor om projekt eller helt enkelt bara behöver akut hjälp med ett julklappsrim (helt på egen risk), hör av dig till:

Fredrik Vannestål 070 184 44 21
Pär Pärsson 073 380 80 59
Sofia Bergenlid 070 184 44 46
 

God jul och Gott nytt år!

Önskar vännerna på Strateg Agency