Till huvudinnehållet

Du ska tro det blir sommar!

Astrid hade faktiskt fel. Det bästa med sommaren är att den alltid blir, även om ingen sätter fart. Och nu har sommaren äntligen kommit, kanske mer efterlängtad än någonsin. Vi vill önska dig en riktigt skön sommarledighet, fylld av ljusa dagar och ljumma kvällar. Dagar utan slut, när solen aldrig vill gå ner.

Våren upplevde vi mest framför skärmen, på Teams eller Zoom. Det går visserligen bra och vi har lärt oss nya sätt att jobba. Det finns möjligheter i allt. (Och vi blev ju Årets Byrå igen – tusen tack för det!) Men åh, vad vi saknar riktiga möten, där vi får uppleva glädjen, inspirationen och kreativiteten i mänskliga samarbeten. Åh vad vi saknar er!

Vi hoppas på nya möjligheter i höst! Att vi kan få välkomna er både till Örebro och vårt nya kontor i Stockholm. Vi längtar efter att få göra ännu fler roliga och spännande jobb tillsammans! Men först är det som sagt semestertider. Vecka 28–31 har vi lite lägre bemanning och stängt på kontoret, men om något dyker upp finns våra kundansvariga självklart där. Precis som vanligt.

Fredrik Vannestål 070 184 44 21
Elizabet Slivo 070 184 44 49
Pär Pärsson 073 380 80 59