Är du vår nya Strategic Client Success Manager*? Bra. Vi längtar.

 

Som strategisk rådgivare och Client Success Manager på Strateg har du en nyckelroll i att infria vårt löfte – att göra våra kunder framgångsrika.

Det passar dig perfekt, eftersom du älskar att vara ute hos kunderna, att göra skillnad i deras vardag. Kunderna litar på dig och känner sig trygga i att du kan både möjligheter och marknad. Och du har förstås örnkoll. På hur affären skapas, på kundens behov, vikten av relationer och allt det där. För du har gjort det förut. Du förstår behoven, på djupet, och är en riktig strateg. 

 

Varför ska just du jobba här?

Det är enkelt. För att du kommer ingå i våra grymma team. För att du får jobba i en kreativ miljö med drygt 40 engagerade och ruskigt kompetenta människor, som allihop jobbar mot samma mål: att göra bra grejer och skapa kommunikation som fungerar och driver utveckling hos kunden, hos kundens kund, hos Strateg och hos dig. För att du får utmana – och blir utmanad.

 

Grejen med Strateg?

Vi skulle kunna skriva en hel massa om att kommunikationsbyrån Strateg står för professionalism, glädje och kreativitet, att vi har funnits i mer än 30 år, att vi erbjuder våra kunder en utvecklande resa och så vidare. Vi skulle också kunna berätta om att vi som jobbar här trivs sjukt bra, att våra kunder verkligen gillar oss och om att vi titt som tätt vinner finfina priser.

Men det gör vi inte. För det bästa med att jobba på Strateg kommer du inte att upptäcka förrän du är här. Det är då du känner den där magin i att alla olika roller jobbar nära tillsammans, i att vi på riktigt bryr oss om varandra och i att vi har himla roligt ihop. Det är det som är grejen.

  • Flamingos?

    Det är de små detaljerna som gör det. Som överraskar och får både oss och våra besökare att fnissa till (eller skratta högt). En flamingotapet på toaletten till exempel.

Nyfiken på Strateg?

Kika runt på sajten, men kolla framför allt in våra sociala kanaler (vi heter förresten @enstrateglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram – halvbra namn, vi vet, men någon annan hade redan norpat strateg). Och sen hör du förstås av dig. Vår alldeles egna talent manager Katarina har all info du kan tänkas behöva.

 

Bestämt dig?

Yes! Skicka personligt brev och cv till samma Katarina som ovan. Asap förstås. Vi längtar som sagt.

 

*Japp, ännu en titel att förhålla sig till. Strategisk rådgivare, Key Account Manager, Projektledare … Kärt barn har många namn. Men det viktiga är inte vad det står på visitkortet (använder du ens såna nuförtiden?) utan att du är med och gör våra kunder framgångsrika. Såklart.

 

Vi söker fler personer med skills. Kolla in alla tjänster som ligger ute här.