Årets julfilm är så 2016

Nu är det jul igen och som vanligt vill vi på Strateg önska dig god jul på ett alldeles särskilt härligt sätt. Med strategpimpade vr-glasögon, en avslöjande 360°-filmning inifrån Strateg-huset och den senaste virala succén i sociala medier – #mannequinchallenge. Missa inte!

Så här gör du.

1. Ta fram dina vr-glasögon.

2. Dubbelkolla så att du har senaste versionen av YouTube-appen i din mobil.

  1. 2. Starta vår film via länken nedan.
  2. 3. Tryck på glasögon-ikonen när filmen startat. Skärmen delas då upp i två mindre skärmar.
  3. 4. Lägg in mobilen i facket på dina vr-glasögon. Använd gärna hörlurar.

Inga vr-glasögon? Det löser sig.

Det är klart att du kan kolla på vår film ändå, även om det inte blir riktigt samma upplevelse. Om du inte tittar i mobilen, använd webbläsaren Chrome, Opera, Firefox eller Internet Explorer.

 

Psst! Har du vr-glasögonen, men inte instruktionerna för att knåpa ihop dem? Ingen fara, kolla här.

Ingen jul utan lite tävling

Vi har en vinnare ...

Strategs lilla jultävling är nu avslutad och vi har skickat ett gäng biobiljetter till den av vår eminenta jury utsedda vinnaren, Dan Ferna på Aftonbladet.

Stort tack alla ni som skickade in härliga och kreativa rim – de allra flesta hade dessutom lyckats hitta den rätta hemliga koden i vår film. Konkurrensen var stenhård, men till slut var det följande rader som plockade hem priset:

 

Är det kallt grått och trist så blir man allmänt kulen,

då piggar det alltid upp med Strategs julklapp till julen.

I år var den mer teknikfylld och spejsad än någonsin,

dessutom är det kul att få med vr och 360 i ett rim.

Att krydda med kanel och mannequin challenge är ju aldrig helt fel,

det enda jag funderar på är att jag aldrig sett strateg-personalen så stel.

God jul och gott nytt år till hela gänget,

vi ses 2017, hoppas på värsta hänget!

Tävlingsregler: Fyll i formuläret och klicka på skicka senast den 21 december. Juryn består av representanter från Strateg och dess beslut kan inte överklagas. En vinnare vinner fyra biobiljetter (värde ca 480 kr). Vinnaren meddelas via angiven mejladress och här på strateg.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Strateg och deras familjer får inte delta i tävlingen. Vi behandlar dina kontaktuppgifter konfidentiellt och delar dem inte till tredje part.

Vilken är den hemliga koden som syns i julfilmen? Du som var observant såg den säkert under tomtens vandring genom våra lokaler. Om du hade fullt upp med att titta på något annat (lätt hänt!) och missade koden är det bara att ge sig in i Strateg-huset igen. Have fun!

Hemlig kod:

Eftersom vi har fullständig koll på att man inte får arrangera tävlingar som avgörs via lottning eller slumpen får du även utföra en liten prestation, här i form av ett julrim. Om du får in Strateg, vr, 360 och/eller mannequin challenge i rimmet blir det förstås pluspoäng. Bästa rimmet, i kombination med den rätta koden, belönas med fyra biobiljetter. Att sjunka ner i biosalongen, själv eller med noga utvalt sällskap, och njuta av någon av juldagens premiärfilmer kan vara precis vad du behöver efter några dagar virtuell verklighet. Lycka till!

Julrim:

För- och efternamn:

Epost:

Tack!

Stort tack för hemlig kod och härligt rim. Vår noggrant utvalda jury kommer att rätta och läsa och fnissa och mysa i några dagar nu. Så snart vi har ett resultat hör vi av oss till den lyckliga vinnaren. Självklart hoppas vi att det blir du!

Tills vidare kan du alltid nalla i chokladkartongerna (jodå, undre lagret går finfint) och ta en tur i den virtuella världen igen. Och igen. Och igen.

Vännerna på Strateg

Vår lilla tävling är avslutad. Vinnaren presenteras här efter julhelgen.