Familjerådgivningen

Filmen som får fler par att prata känslor

 Att få barn förändrar livet på många sätt. Det vet vi alla. Men det pratas sällan om hur relationen till ens partner påverkas. Nya situationer som ni inte behövt hantera tidigare dyker upp. Ni kanske tänker olika. Ni kanske inte når fram till varandra när ni pratar om det. Ni kanske behöver någon som hjälper er att förstå varandra bättre. Ni kanske behöver gå till Familjerådgivningen.

 

Familjerådgivningen ville nå ut med den informationen till nyblivna och blivande föräldrar på mödravårdscentralerna och barnavårdscentralerna i Region Örebro län. De ville skapa igenkänning och förbereda målgruppen på de känslor som kan uppstå. Och berätta att det är helt okej att prata med någon även innan det blivit kris och panik.


Vi intervjuade 20 småbarnsföräldrar i regionen för att få svar på hur deras relationer påverkats. Utifrån svaren dramatiserade vi ett antal situationer som tillsammans blev en film som visats på MVC, BVC och i digitala kanaler.

Atlas Copco 6th Sense

Veta mer?

Vill du veta mer om just det här eller om något annat som vi på Strateg jobbar med? Hör av dig till mig direkt! Eller fyll i din mejladress, så återkommer vi till dig.

Fredrik Vannestål, VD / strategisk rådgivare

070-184 44 21