Är det du som är vår nya UX designer*? Hoppas.

 

Du har koll på alla program, verktyg och kompetenser som en UX-designer ska ha. Vi ger dig engagerade kollegor, frihet, ansvar, variation – och massor av möjligheter att växa och utvecklas. Det börjar som ett vikariat, men vem vet var det slutar?


Dina skills?

Vi skulle kunna göra som vanligt och publicera en lång lista över alla program, verktyg och kompetenser som vi vill att vår nya UX-designer ska vara grym på. Men det gör vi inte. Är du UX-designer vet du vad vi behöver. Och du har säkert koll på grejer som vi aldrig har hört talas om. Nej, vi tycker att det är viktigare att berätta lite om vad en UX-designer kan förvänta sig av oss.


Varför ska just du jobba här?

Vad får en grym UX-designer att söka jobb på en kommunikationsbyrå? Jo, våra kunder tycker att UX är guds gåva till mänskligheten. Typ. Att du här får jobba tillsammans med engagerade medarbetare som på riktigt förstår hur viktigt det är att utgå från användarens perspektiv. Att du inte hamnar i skymundan utan precis lika ofta som du sitter på kontoret och klurar på en wireframe finns på plats hos kunden och driver en inspirerande workshop. Att du får möta slutanvändaren på riktigt. Att du får frihet (att styra din dag, jobba hemifrån om det behövs och sånt bra), ansvar, variation (att jobba med olika kunder, olika kollegor och olika projekt är verkligen supernajs) och massor av möjligheter (att växa, utvecklas … ja, du vet).

 

Du får dessutom ett uppiggande friskvårdsbidrag, mysiga fikastunder, inspirerande kickoffer, ett tryggt sjukvårdsavtal, kontor i två städer (Örebro och Stockholm, hurra) och väldigt mycket mer. Låter fint, tycker vi. Hoppas du håller med.

  • Utmaningar förstås

    Årets byrå, guldägg, franska lejon – och så fotbollsspelet. Nästan varje lunch körs stenhårda foosball-matcher för den som vågar. Galet kul.

Grejen med Strateg?

Här började vi skriva en massa välformulerade meningar om hur bra det är på Strateg. Om att vi som jobbar här trivs sjukt bra, om att våra kunder verkligen gillar oss och om att vi titt som tätt vinner finfina priser. Men vi strök det mesta. För det bästa med att jobba på Strateg kommer du inte att upptäcka förrän du är här. Det är då du känner magin i att alla olika roller jobbar nära tillsammans, i att vi på riktigt bryr oss om varandra och i att vi har himla roligt ihop.


Lära känna Strateg?

Kika runt på sajten och kolla in våra sociala kanaler (vi heter förresten @enstrateg på Instagram).


Dags att söka?

Det är ju bara att söka på en gång, eller hur? Skicka personligt brev och cv till malin.hakansson@strateg.se. Så länge annonsen är publicerad går det finfint att söka. Och du, det börjar som ett vikariat på 12 månader, men vem vet var det slutar? Möjlighet till förlägning finns alltså.

 

*Vi vet, på svenska ska det vara ett bindestreck mellan UX och designer. Men sökordsmässigt går den engelska stavningen bättre, så vi fick ge oss (i rubriken i alla fall).

 

Vi söker fler personer med skills. Kolla in alla tjänster som ligger ute här.