Är det du som är vår nya UX designer*? Hoppas.

 

Dina skills?

Vi skulle kunna göra som vanligt och publicera en lång lista över alla program, verktyg och kompetenser som vi vill att vår nya UX-designer ska vara grym på. Men det gör vi inte. Är du UX-designer vet du vad vi behöver. Och du har säkert koll på grejer som vi aldrig har hört talas om. Nej, vi tycker att det är viktigare att berätta lite om vad en UX-designer kan förvänta sig av oss.

 

Varför ska just du jobba här?

Ska vi vara ärliga hade vi först ingen aning. Vad får en grym UX-designer med lite extra känsla för färg och form att söka jobb på en kommunikationsbyrå? I Örebro dessutom? Men så kollade vi med dina blivande allra närmaste kollegor, Damjanöppnas i nytt fönster och Nicklasöppnas i nytt fönster, och de tyckte att det vore bra att lyfta fram att vi och våra kunder tycker att UX är guds gåva till mänskligheten. Typ. Att du här får jobba tillsammans med engagerade team som på riktigt förstår hur viktigt det är att utgå från användarens perspektiv. Att du inte hamnar i skymundan utan precis lika ofta som du sitter på kontoret och klurar på en wireframe finns på plats hos kunden och driver en inspirerande workshop. Att du får möta slutanvändaren på riktigt. Att du får frihet (att styra din dag, jobba hemifrån om det behövs och sånt bra), ansvar (det är du som kan UX, inte vi), variation (att jobba med olika kunder, olika team och olika projekt är verkligen supernajs) och massor av möjligheter (att växa, utvecklas … ja, du vet).

Du får dessutom ett uppiggande friskvårdsbidrag, mysiga fikastunder, inspirerande kickoffer, ett tryggt sjukvårdsavtal och väldigt mycket mer. Låter fint, tycker vi. Hoppas du håller med.

  • Utmaningar förstås

    Årets byrå, guldägg, franska lejon – och så fotbollsspelet. Nästan varje lunch körs stenhårda foosball-matcher för den som vågar. Galet kul.

Grejen med Strateg?

Här började vi skriva en massa välformulerade meningar om hur bra det är på Strateg. Om att vi som jobbar här trivs sjukt bra, om att våra kunder verkligen gillar oss och om att vi titt som tätt vinner finfina priser. Men vi strök det mesta. För det bästa med att jobba på Strateg kommer du inte att upptäcka förrän du är här. Det är då du känner magin i att alla olika roller jobbar nära tillsammans, i att vi på riktigt bryr oss om varandra och i att vi har himla roligt ihop.

 

Lära känna Strateg?

Kika runt på sajten, men kolla framför allt in våra sociala kanaler (vi heter förresten @enstrateglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram – lite lökigt, vi vet, men någon annan hade redan norpat strateg).

 

Fortfarande extremt nyfiken?

Slå en pling till Damjan. Han är UX-designer och ansvarig för hela utvecklingsgänget. Bra koll där.

 

Dags att söka?

Tjohoo! Skicka personligt brev och cv till Katarina. Och har du några frågor reder hon ut det mesta.

 

*Vi vet, på svenska ska det vara ett bindestreck mellan UX och designer. Men sökordsmässigt går den engelska stavningen bättre, så vi fick ge oss (i rubriken i alla fall).

 

Vi söker fler personer med skills. Kolla in alla tjänster som ligger ute här.