Är du utvecklare med dunderkoll på Sitevision?

Topp! Då är det troligtvis dig vi letar efter!

  • Hackaton

    Ett antal dagar om året ser vi inte röken av våra kära utvecklare. Då stänger de in sig och jobbar (leker?) med sånt där som vi andra inte fattar. Det brukar bli magiskt.

Om din nya roll

Som utvecklare på Strateg ingår du i ett kundfokuserat team på cirka 10 personer vars uppgift är att bygga kvalitativa och hållbara lösningar för våra kunder. Strateg är en del av Diplomat-gruppen, därför kan du välja om du vill utgå från Stockholm eller Örebro. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.


I din nya roll kommer du att ansvara för, och driva, Sitevision-relaterade frågor hos oss. Du kommer att ha tät dialog med Sitevision, produktägare och självklart även med dina kollegor – olika projektteam, UX-designers, digitala planners och andra kompetenser som finns på Strateg. Dessutom håller du koll på Sitevisions utveckling och ser till att även ditt team håller sig uppdaterade.


Strateg gör sina kunder framgångsrik genom glädje, kreativitet och professionalism – du är en viktig del i det arbetet.


Din kompetens

  • Några års erfarenhet av webbutveckling
  • Stor kunskap inom verktyget Sitevision
  • God kunskap i CSS, HTML och JavaScript
  • Förståelse för UX/UI
  • Använder GIT


Vi blir ännu gladare om du har erfarenhet av andra CMS, som Episerver och WordPress.


Känns det rätt? Sök!


Om Strateg

Strateg är en del av Diplomatgruppen med systerbolagen Diplomat Communications och Tale. Tillsammans är vi en av Sveriges ledande kommunikationsrådgivare. På Strateg jobbar 52 medarbetare som med ovanligt stort engagemang och bred kompetens gör sina kunder framgångsrika. www.strateg.se


Nyfiken på Strateg?

Kika runt på sajten, men kolla framför allt in våra sociala kanaler (vi heter förresten @enstrateglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram – halvbra namn, vi vet, men någon annan hade redan norpat strateg). Och sen hör du förstås av dig.

 

Bestämt dig?

Yes! Skicka personligt brev och cv till malin.hakansson@strateg.se så hör hon av sig. Det går också bra att slå Malin en pling om du har någon fråga, på 070-184 44 28. Så länge annonsen är publicerad går det finfint att söka.

 

Vi söker fler personer med skills. Kolla in alla tjänster som ligger ute här.