Final art med svart bälte i noggrannhet och leverans

Skulle du beskriva dig själv som noggrann och omsorgsfull? Som någon som värdesätter kvalitet och vägrar släppa iväg sånt som inte är riktigt bra? Vet du dessutom med dig att du har känsla för design – och att du inte kan tänka dig nåt roligare än att jobba på Strateg? Perfekt!

 

För nu behöver vi förstärka på Final art, den där avgörande rollen som i slutänden ser till att allt blir precis så där bra som vi och våra kunder vill ha det. Som ansvarar för slutförande och leverans av såväl print som video och digitala produktioner – och det i ett nära samarbete med designers, utvecklare, kunder och leverantörer. Du gillar att jobba ihop, med andra ord.

  • Godisskåpet

    Det hemliga skåpet är inte så hemligt. Här finns det godis. Om man nu skulle bli sugen. Fast egentligen är det till kunderna. Vi provsmakar bara. Pyttelite. Och väldigt sällan. Faktiskt.

Känns det bra så här långt?

Toppen! Då kommer vi till dina skills: Vi vill att du har stenkoll på Adobe-sviten med InDesign, Illustrator och Photoshop i spetsen. Du ska ha erfarenhet av prepress och originalleverans till olika typer av tryckproduktion, erfarenhet av leverans av digitala annonser och av leverans till och publicering i sociala kanaler. Vi förväntar oss också att du kan bygga presentationer och mallar i Keynote och PowerPoint, göra mallbyggen i Word och att du har jobbat i något av de etablerade webbpubliceringsverktygen (WordPress, EPiServer och SiteVision).


Vill du få pluspoäng i rekryteringsprocessen?

Enkelt. Då kan du en del om videoredigering, animation/rörligt och avancerad bildbehandling/retusch. Har du dessutom erfarenhet av att bygga och skicka e-post i MailChimp, HubSpot och/eller ActiveCampaign, då blir vi nästan lite tårögda.

Sa vi att du gärna får ha designtalang? För det får du. Väldigt gärna.


Nyfiken på Strateg?

Kika runt på sajten, men kolla framför allt in våra sociala kanaler (vi heter förresten @enstrateglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Instagram – halvbra namn, vi vet, men någon annan hade redan paxat strateg).


Dags att söka?

Yes! Skicka personligt brev och cv till gunilla.eriksson@strateg.se så lovar vi att höra av oss. Så länge annonsen är publicerad går det finfint att söka.

 

Vi söker fler personer med skills. Kolla in alla tjänster som ligger ute här.