Det bästa med att jobba på Strateg

Fina förmåner och utvecklingsmöjligheter i all ära, här på Strateg är det de lite mjukare värdena som smäller allra högst. Att vi har kul ihop. Att vi hjälper varandra att bli ännu bättre. Att vi bryr oss om varandra, på riktigt. Och nio-fikat så klart.

På frågan om vad som är det bästa med att jobba på Strateg får man en hel massa svar. Många nämner förstås att vi har möjlighet att utvecklas, medan andra älskar att vi jobbar så tydligt efter våra värdeord – professionalism, glädje och kreativitet. Några lyfter fram de gemensamma, nästan obligatoriska, fikastunderna, och någon annan berättar om hur himla roligt vi har tillsammans, varje dag på jobbet och ibland vid sidan av det också.

Något som nästan alla tar upp är den här speciella känslan av omtanke, av att alla faktiskt bryr sig om. Inte för att man ska och borde, utan för att det är så vi är här på Strateg. Fint, tycker vi.

Vi har alltid ett fönster öppet

På Strateg är vi alltid nyfikna på spännande människor med intressanta kunskaper och kompetenser. Dra iväg en spontanansökan, vetja!

 • Utmaningar förstås

  Årets byrå, guldägg, franska lejon – och så fotbollsspelet. Nästan varje lunch körs stenhårda foosball-matcher för den som vågar. Galet kul.

 • Friskvård till alla

  Träningspepp? Med en schyst friskvårdspeng och mer än 40 potentiella träningskompisar (på extremt olika nivåer, vi lovar!) blir allt så mycket roligare.

 • Fika bör man

  Annars dör man … Kanske inte, men här är fikat lite heligt. Klockan nio och klockan tre plingar det och då ska det mycket till för att inte hänga med bästa gänget en stund.

 • Flamingos?

  Det är de små detaljerna som gör det. Som överraskar och får både oss och våra besökare att fnissa till (eller skratta högt). En flamingotapet på toaletten till exempel.

 • Inte bara ett hus

  Vi har en tomt också. Soliga dagar sitter vi på trappan och fikar, vi kan ta lunchen ute på gräsmattan och när som helst smälla upp partytältet och fixa årets sommarfest. Guld.

 • Skrattgaranti

  Okej, vi kanske lovar för mycket nu. Men som det känns kan man räkna med åtminstone ett stort garv och ett gäng småskratt varje dag på Strateg. Det hör liksom till.

 • Hackaton

  Ett antal dagar om året ser vi inte röken av våra kära utvecklare. Då stänger de in sig och jobbar (leker?) med sånt där som vi andra inte fattar. Det brukar bli magiskt.

 • Code in the dark

  Måndag morgon. Ett gäng utvecklare. Ett uppdrag. Blindkodning. Femton minuter senare – voilà! Sjukt skön start på veckan.

 • Godisskåpet

  Det hemliga skåpet är inte så hemligt. Här finns det godis. Om man nu skulle bli sugen. Fast egentligen är det till kunderna. Vi provsmakar bara. Pyttelite. Och väldigt sällan. Faktiskt.

 • Spännande läge

  Eller nja, så himla spännande är det kanske inte här på Holmen. Inte sen Bandidos fick flytta härifrån. Men det är lätt att hitta hit och vi har en massa parkeringsplatser. Det gillas.