Nu blir tre byråer ett Strateg

04 feb 2019

I april blev vi en del av Diplomatgruppen. Nu är det dags för nästa steg. Att samla Strateg, varumärkesbyrån YouMe Agency och designbyrån Repeat Studio under ett och samma varumärke – Strateg. Med totalt 70 medarbetare i Örebro och Stockholm är vi en av landets största kreativa kommunikationsbyråer.

– Med vår gemensamma erfarenhet inom strategisk höjd, kreativa idéer och digital innovation har vi ett svårslaget erbjudande. Vi har samma namn som tidigare, men blir så mycket starkare, säger Fredrik Vannestål som är vd på Strateg.


Tillsammans stöttar vi våra kunder med utveckling av varumärke, digitalisering, kundupplevelser och försäljning. Och i nära samarbete med de två andra bolagen i Diplomatgruppen – Diplomat Communication och Tale – kan vi dessutom erbjuda något alldeles extra inom public affairs, corporate communications, finansiell kommunikation och content marketing.


Superkul tycker vi och firade in det nya med en första gemensam aw på Slöjdgatan i Örebro.


Läs mer om att tre blir ett på Resumé.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

På bilden från vänster: Fredrik Vannestål, vd, Fredrik Malm, creative partner, Malin Håkansson, projektledare, Joakim Norman, creative partner, Sara Lindström, kundansvarig, Magnus Westerberg, creative partner och Pär Pärsson, creative partner.