Krafft Måleri och influencern Joanna Johansson i inspirerande samarbete

05 dec 2018

Krafft Måleri ligger mitt i Örebro. De målar och tapetserar och gör allt det där som man förväntar sig av ett måleri. Men de har också en butik full med inredningsprylar, färg, tapeter … ja, till och med köksskåp och köksluckor. Och det här är det inte så många örebroare som vet om. Det ville Krafft Måleri ändra på.

För att på ett effektivt sätt nå en lokal målgrupp med stort intresse för inredning sattes en tydlig strategi för Krafft Måleris sociala kanaler. Under hösten startade dessutom ett samarbete med Joanna Johansson, influencer med cirka 330 000 följare på Instagram. Joanna bor i Örebro och har ett stort fokus på inredning, vilket innebär att många av hennes följare ingår i Krafft Måleris målgrupp.

 

Stories har gett fler följare

Upplägget är att Joanna och hennes sambo Oscar under renoveringen av sin lägenhet hämtar material, inspiration och professionell hjälp från Krafft Måleri. Löpande lägger hon ut stories (händelser) på Instagram som visar processens gång – och så snart ett rum är färdigt publiceras resultatet i Joannas flöde.

 

Samarbetet med Joanna har precis kommit igång, men vi ser redan att det för varje story som publiceras dyker upp ett antal nya följare hos Krafft Måleri. Hur roligt som helst när resultatet blir så tydligt och så direkt. Fortsättning följer såklart. Och på tal om att följa – kolla in joannajohanssonxlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och krafftmalerilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.