Säg hej till Karla-Therese och Karolina – våra nya copywriters

26 mar 2018

Nu har vi stärkt vår kompetens rejält med två gedigna och erfarna copywriters som verkligen förstår det här med kommunikation.

Karla-Therese Kjellvander började sin copybana i slutet av 90-talet med ett jobb åt H&M och har därefter jobbat som konsult åt flera stora organisationer och företag. Karla-Therese är en idéstark och kreativ copy med stor erfarenhet av varumärkesbyggande strategier. Parallellt med arbetet som copywriter har hon alltid ägnat sig åt musik, vilket hon som tur är inte tänker sluta med.
– Jag har haft span på Strateg ända sedan jag och min familj flyttade från Stockholm till en liten by utanför Vingåker för några år sedan, säger hon. Jag attraherades av den kreativa, varma stämningen och möjligheten att få jobba med intressanta och duktiga kollegor.

Karolina Nordwall har 20 års erfarenhet av branschen och kommer senast från Stockholmsbyrån Hurra! där hon var copywriter och en av delägarna. När flyttlasset gick till Örebro sökte hon sig till Strateg.
– När jag flyttade till Örebro sonderade jag terrängen och kom snabbt fram till att Strateg är en mycket spännande byrå. Här finns massor av kompetens, engagemang och positiv energi. Jag ser fram emot att bidra med de erfarenheter jag samlat på mig genom åren.
Karolina är en copy med stor förståelse för kundens affär och kommer in med mycket stark erfarenhet av B2B-kommunikation, ett segment där vi har många av våra kunder.