Our Toyota is fantastic – såklart

15 dec 2017

Toyota Material Handling tillverkar truckar och satsar just nu stort inom hållbarhet och framtidsfrågor – och på sitt arbetsgivarvarumärke. Dessutom är företaget ny kund hos Strateg. Kul!

– Vi har valt att arbeta med Strateg för att kreativitet och nytänk är viktigt för oss. Vi är en attraktiv arbetsplats och det vill vi andas utåt, på alla fronter och i ännu större utsträckning än vi redan gör, säger Anna Graf, kommunikationschef på Toyota Material Handling Sweden.
Och gissa om vi på Strateg är glada över att få jobba tillsammans med Sveriges ledande leverantör av truckar och tillhörande tjänster.
– Det här är oerhört roligt! Gänget på Toyota Material Handling har stora framtidsvisioner, är modiga och dedikerade i sitt arbete och vågar satsa på kreativa idéer som sticker ut, jublar Robert Lundin som är creative director här hos oss.
Första uppdraget är redan igång och handlar om … nehepp, hemligt än så länge, men det kan förstås hända att det relativt snart dyker upp här i Info för strateger. Håll utkik!