”Klockrent att hyra en marknadsavdelning”

- 25 nov 2016

Inredningsföretaget KonceptiQ var ett av de första företag som nappade på Strategs nya erbjudande Hyr en marknadsavdelning.

– Det är ett klockrent koncept, säger Lars Jurland, projektledare på KonceptiQ. Nu har vi alltid tillgång till rätt kompetens precis när vi behöver den.

Konceptic är ett företag med tolv anställda som jobbar med smarta inredningslösningar för offentlig och kommersiell miljö.

– Ett företag i vår storlek har varken resurserna eller tiden att driva marknadsbearbetningen på ett tillfredsställande sätt, förklarar Lars Jurland.

”Lätt att fastna i vardagen”

– Det är väldigt lätt att fastna i vardagen och de mer akuta sysslorna, fortsätter Lars. Det är ett problem vi varit fullt medvetna om men det är ändå svårt att veta hur man ska göra. Det är en svårlöst ekvation. Därför känns det här konceptet så klockrent.

Rätt kompetens när du behöver den

Konceptet Lars pratar om är Strategs nya erbjudande Hyr en marknadsavdelning. Det går ut på att istället för att anställa en person som förväntas behärska allt, hyra rätt kompetens när du behöver den.

– Det känns väldigt bra att vi med det här arbetssättet själva väljer vad vi behöver hjälp med, menar Lars Jurland. Och det är en väldig trygghet att tillsammans med Strateg som professionell partner kunna diskutera våra behov och tillsammans bestämma vad vi behöver göra, var det är viktigast att sätta in åtgärder.

 

Läs mer om att hyra en marknadsavdelning