Nu har vi praktikanter labbat fram vårt första projekt!

13 mar 2017

Fantastiska Strateg! Stort, kreativt och fullt av härliga människor. Finns det något bättre ställe att utvecklas på som praktikant? Troligtvis inte. Nu har vi varit här i sex veckor och denna vecka avslutar vi vårt första skarpa case. Hurra!

Just nu jobbar vi med kunden HRV Träning, och vår uppgift är att uppdatera HRV-coachernas kundzon på webben. HRV står för Heart Rate Variability och precis som det låter är det hjärtat som är verktyget. Genom HRV-träning lär sig klienterna genom andningsövningar själva påverka hjärtats rytm.

 

I dagsläget är kundzonen skapad för att användas av både coach och klient. Efter kundens önskan kommer vi att göra den mer användarvänlig och endast anpassad efter coachen. Vi har under hela projektet jobbat utifrån våra olika roller, och alla har haft att göra. Från projektledning till copy och kodning. Väldigt roligt är det, även om det såklart är en utmaning. Men utmaningar gillar vi! Det ska bli mycket spännande att få presentera den färdiga kundzonen för kunden!