En riktigt härlig vana!

12 jan 2017

För sjunde året i rad är Strateg med och fajtas om titeln Årets Byrå. Vi är en byrå av åtta som tävlar i kategorin för reklambyråer med en omsättning på 25–50 miljoner.

Att januari är en grå och trist månad? Pyttsan. På Strateg fullkomligt älskar vi januari! De senaste sex åren har vi nämligen blivit nominerade till Årets Byrå – och i år var inget undantag. Det har blivit en riktigt härlig vana.

 

Kunderna avgör

Förra året resulterade nomineringen i en tredjeplats och 2013 kammade vi hem guldet. Vilken plats vi hamnar på i år får vi veta den 21 februari. Precis som vanligt är det kunderna som avgör vilken byrå som vinner. De har fått utvärdera sina byråer utefter drygt 40 kriterier som handlar om allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga och om de skulle rekommendera byrån till andra.

 

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som drivs av Regi. Varje år kartlägger de hur nöjda Sveriges kommunikationsköpare är med sina byråer. Läs mer på aretsbyra.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster