Vi storsatsar på sociala medier

Sociala Strateg fixar allt från strategi till inlägg

BLOGG - 20 dec 2016

Varför ska företag finnas i sociala medier? Finns er målgrupp där – och om de gör det, vad ska ni säga? Många företag känner sig vilsna och saknar den tid och kraft som krävs för att göra sociala medier till en framgångsrik kommunikationskanal. Men lugn, bara lugn, nu finns konceptet Sociala Strateg.  

Sociala Strateg är förstås namnet på vårt pinfärska erbjudande inom sociala medier. I det ryms allt du behöver för att glänsa i sociala medier – du kan välja att ta hjälp med rubbet eller plocka de delar som behövs just nu. Kanske får du inte till den där strategin som är så viktig för att hamna rätt. Då tar vi fram den ihop. Eller så känner du dig osäker på vilket innehåll som engagerar. Vi formar det åt dig. Behövs det bara utbildning till en början? Vi löser det. Vill du ha svart på vitt vad närvaron ger? Inga problem. 

 

– Genom Sociala Strateg får du tillgång till all den kompetens som behövs för att vara framgångsrik i sociala medier, förklarar Emelie Andersson som är projektledare och driver Sociala Strateg tillsammans med copywritern Malin Pettersson och designern Josefin Wiksten. 

 

– Antingen ger vi kunden de rätta förutsättningarna för att driva närvaron själv eller så sköter vi hela biten med uppdateringar och uppföljningar också. Det är helt okej att bara ta russinen och inte hela kakan. 


Vill du veta mer? Hör av dig till Emelie Andersson på 070-184 44 08 eller emelie.andersson@strateg.se