Succé för Strateg Labb – vann intern pitch för KonceptiQ

BLOGG - 22 jun 2016

När vi startade Strateg Labb – ett gäng unga hungriga praktikanter – ville vi inte bara att de skulle få en möjlighet att utveckla sig själva. Vi ville att de skulle komma hit med fräscha idéer och verkligen utmana oss. Vilket de gjorde med besked. Bland annat vann de en intern pitch och tog hem ett uppdrag för Konceptiq.

KonceptiQ jobbar med smarta inredningslösningar för offentlig och kommersiell miljö.

– Vi skapar miljöer som bjuder in, inspirerar och lockar till köp, förklarar projektledare Lars Jurland.

Konceptiq var i behov av ett presentationsmaterial som på ett tydligt sätt förklarar deras erbjudande. Parallellt med att en arbetsgrupp på Strateg satte igång med idéer, lät vi Strateg Labb jobba med samma uppdrag. Och kunden gillade labbets lösning bäst.

Smart film visar hela bredden

– De gjorde en film som på ett väldigt smart och underhållande sätt förklarar hur vi jobbar och visar på bredden i vårt erbjudande, säger Lars Jurland. Dessutom med eget komponerad och inspelad musik vilket gav en personlig prägel och känsla.

Fria tyglar

Utöver filmen skapade Strateg Labb också en mässmonter till som harmonierade med filmen.

– Det var fantastiskt roligt att få driva och genomföra ett helt skarpt projekt på det här sättet, säger Ebba Sääf, art director i Strateg Labb. Härligt att Strateg gav oss fria tyglar och gav oss förtroendet. Det gör att man verkligen växer och utvecklas.