Strateg Labb – så hittar vi nya talanger

BLOGG - 25 nov 2015

Det är alltid bra att ha koll på vad det finns för duktiga människor som gillar kommunikation. Men hur får man det på bästa sätt? Till våren startar vi Strateg Labb, ett helt nytt praktikprogram för alla som vill syssla med just kommunikation.

Det blir fyra personer – en copywriter, art director, projektledare och webbutvecklare – som tillsammans får upptäcka byråvärlden under fyra månader i vår. De kommer att jobba med både fiktiva och skarpa uppdrag och som slutuppgift kommer de att göra vår sommarkampanj. 

– Vi har tagit emot praktikanter i flera år och kände att det var dags att ta det steget längre, göra en större satsning. Med Strateg Labb tar vi tillvara på de som hör av sig till oss och når ännu fler intresserade vilket innebär att vi kan bygga upp ett kontaktnät av talanger, säger Fredrik Vannestål som är vd på Strateg.

Glöd före meriter

För att bli en av de fyra praktikanterna går glöd före meriter. Erfarenhet och utbildningar betyder inte mest. Det vi ser fram emot är ett gäng med passion för det de gör och som tar med sig ny kunskap och nya tankesätt.

– Förhoppningen är att de ska utmana oss och vara en riktig energikick, säger Fredrik.

Intervjuer för att hitta rätt

Under november går vi igenom alla ansökningar och kallar till intervjuer. För att hitta de där fyra personerna som ger en extra bra magkänsla. Hur det går och vilka det blir får du självklart se mer av framöver.